04.05.2021
Un mic dejun ce iti va aminti de copilarie. E mancarea preferata a interpretei Lia Taburcean - VIDEO

Chiar daca nu este foarte activa pe retelele de socializare si nu arata nimic din viata ei privata, uneori, Lia Taburcean isi mai impartaseste gusturile cu internautii. De aceasta data, interpreta a aratat intr-un instastory care este mancarea ei preferata.

Cantareata adora sa manance dimineata scrob de oua. Aceasta este o mancare pe baza de oua batute si prajite in grasimi vegetale sau animale la care se poate adauga, in functie de zona si preferinta, branza, smantana, sunca, mezeluri si ierburi. Daca esti de la sat, atunci la sigur acest deliciu iti va trezi multe amintiri.  

Lia Taburcean la fel de mult adora si pestele, pe care il mananca cu mujdei si mamaliga. Interpreta a postat intr-un instastory procesul de pregatire a acestei mancari. 

Lia Taburcean este o cantareata renumita in tara noastra. In anul 2016 a devenit cunoscuta in Republica Moldova, Romania si alte tari, dupa succesul cu piesa „La nunta asta”.

Citeste si :  Mese doldora de bucate traditionale, frumos aranjate si decorate. Cum au sarbatorit vedetele din Moldova Pastele - VIDEO

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie