22.04.2021
Top cele mai delicioase feluri de mancare din intreaga lume

Placerea de a manca gustos ii caracterizeaza pe multi oameni. Cu ajutorul unor experti au fost selectate cele mai apreciate si gustoase feluri de mancare din toata lumea. Pe langa aroma deosebita si gustul placut, acestea sunt si costisitoare, sustin specialistii.

Iata denumirea acestor mancaruri si tara in care se gasesc:

Rendang - este o capodopera culinara si este specifica Indoneziei. Bazata pe carne de vita cu usturoi, ghimbir, chilli, lemongrass, lapte de cocos si multe alte condimente.

Rata Pecking e considerat cel mai delicios preparat chinezesc din lume. Rata glazurata cu malt, coapta in cuptor, este crocanta, dar ti se topeste in gura.

Dim sum tot este un fel de mancare chinezesc, dupa cum iti poti da seama din nume. Este vorba de un aperitiv pe baza de carne ori legume, sub forma de pachetele chinezesti.

Bundner Nusstorte este un desert atat de popular, incat reprezinta 20-40% din vanzariile cofetariilor din Elvetia. Se spune ca la baza a stat Fuatscha grassa, iar prin adaugarea caramelului si a umpluturii de nuca, a aparut delicioasa tarta cu nuci.

Fettuccine Alfredo - un preparat pe care trebuie sa il gusti neaparat, mai ales daca adori pastele. Reteta nu este deloc grea. Incalzesti apa, pui sare si cand incepe sa fiarba, pui pastele. In vasul in care vei servi pastele pune unt, adauga apoi pastele fierbinti, acopera cu parmezan din abundenta, amesteca bine pana ce branza incepe sa se topeasca si se formeaza un sos cremos.

Tu cu ce ai incepe?

Citeste si :  Ce poti sa faci cu fructele care sunt pe cale sa se strice

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie