05.09.2022
Surpriza dulce la Gusturile se Discuta! Vezi tortul grandios creat cu ocazia aniversarii a 23 de ani PRO TV Chisinau - FOTO

La data de 3 septembrie 2022, s-au implinit 23 de ani de cand PRO TV Chisinau este zilnic alaturi de telespectatori, oferindu-le mereu cele mai actuale stiri din tara.

In cardul noii editii a emisiunii „Gusturile se Discuta” patiseria Dulcinella a decis sa felicite postul de televiziune intr-un mod mai deosebit.

In platoul emisiunii a fost adus un tort din care au gustat atat gazdele emisiunii, cat si invitatii.

Totul a avut doua nivele, iar pe el a fost scris „PRO TV Chisinau”. Acesta era de culoare albastra, culoare reprezentativa pentru PRO TV.

Aripioare picante de pui la cuptor. Afla cat de usor pot fi pregatite

PRO TV Chisinau a fost infiintat in 1999 si este unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din Republica Moldova, difuzand, pe langa programele Pro TV Bucuresti (dupa o grila proprie, diferita de cea romaneasca), o serie de jurnale si emisiuni locale.

Gusturile se Discuta revine intr-o editie speciala, chiar de ziua PRO TV Chisinau! Ce vor gati Valeria Capra si Anisoara Loghin, dar si la ce provocare vor fi puse cele doua prezentatoare. Anatolie Melnic: „Castigatorul este....” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie