08.04.2021
Superstitii legate de mancare. „Se spune ca daca versi sare, te paste ghinionul sau te certi cu cineva”

Chiar daca nu esti o persoana superstitioasa, este interesant de stiut cum interpreteaza unii oameni intamplarile banale din farfurie si bucatarie.

1. Zaharul pe care-l pui in ceai iti poate aduce vesti interesante. Conform unei superstitii englezesti, daca zaharul din ceai nu se topeste, inseamna ca cineva te iubeste in secret. De asemenea, daca iti versi ceaiul, este posibil sa primesti o vizita.

2. Cu siguranta, cea mai celebra si mai raspandita superstitie este ploaia de orez peste mirii proaspat casatoriti. Cei mai multi oameni nu stiu ca acest obicei are o istorie foarte veche. Aruncarea orezului este menita sa aduca prosperitate, bogatie si fericire noului cuplu.

3. Bulele din cafea reprezinta bani. Pentru a intra in posesia unei sume de bani, trebuie sa le iei cu o lingurita si sa le mananci. Cu cat reusesti sa mananci mai multe bule, cu atat va fi suma mai mare.

4. Daca vrei ca cineva sa se indragosteasca de tine, se spune ca portocalele fac minuni. Exista o superstitie conform careia daca imparti cu cineva o portocala, acea persoana se va indragosti de tine. 

5. Misca-te cu grija pe langa solnita! Se spune ca daca versi sare, te paste ghinionul sau te certi cu cineva.

Speram ca ai zambit. Tu ce superstitii amuzante cunosti?

Citeste si :  Nu mai stii ce sa gatesti in perioada postului? Bucatarul Petru Chicu iti vine in ajutor cu o reteta simpla, rapida si absolut delicioasa - VIDEO

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie