25.04.2022
Sunt ca doua surori! La Gusturile se Discuta, Doina Arsene si Ana Dabija ne-au aratat o reteta superba de placinta, dar si au spus care este reteta perfecta a unei prietenii puternice: „Noi ne completam una pe alta” - VIDEO

Duminica, de Pasti, la Gusturile se Discuta au fost invitate doua interprete de muzica populara. 

Seara a fost mai frumoasa datorita portului popular si a indragitelor interprete care au fost invitate la Gusturile se Discuta. 

„Doamne ce gospodine, una mai albinuta decat alta”, a mentionat Dianna Rotaru. 

„Ne simtim minunat in bucataria voastra”, a spus Ana Dabija.

De Pasti, familia Cretu e mai fericita si implinita ca niciodata! Ce dezvaluiri a facut mama lui Emilian Cretu despre relatia fiicei sale cu Renato Usatii: „Multumesc Domnului ca mi-a dat asa un ginere...” - VIDEO

„Sa stii ca eu de fapt am mereu nevoie de o stare in bucatarie. Nu sunt stapana pe teritoriul bucatariei acestea si atunci eu nu ma simt foarte sigura si de aceea am nevoie de concentrare mai mare. Acasa nu sta camera de filmat si ma simt mai liber. Sa stiti ca la camera este mult mai greu de gatit, decat sa canti”, afirma Doina Arsene. 

Cele doua interrete prietenesc deja mai mult de 10 ani. „Noi am gasit deodata limba comuna, ea imi compune piese. Noi putem vorbi pe orice tema, eu mereu pot sa ma jalui ei si ea o sa ma sustina. Chiar si astazi am venit in porturi la fel practic, fara sa ne intelegem”, a spus Ana Dabija. 

„Chiar intuitiv am luat costumele astea. Noi chiar cu buna seama suntem prietene si nu ne rusinam sa zicem de asta, sau sa ne temem de diochi. Prietenia noastra este stata. Daca ea zice ca eu o ajut cu sfaturi pe ea, atunci eu pot sa zic ca ea ma imbracat pe mine din cap pana in picioare. Am si ii, si margele, si un cer foarte frumos. Acum, daca se intampla sa nu-mi mai dea nimic, nu ma simt deja bine”, a mentionat Doina Arsene. 

In tot timpul prieteniei ele au invatat multe una de la alta. „Ea este o femeie desteapta si foarte tacticoasa. Are mai multa rabdare si eu de la ea invat sa am si eu rabdare. Mie mi se pare ca eu sunt mai naiva, ea vede lucrurile mai intainte parca. Dar, in mare parte noi ne asemanam mult”, spune Ana Dabija. 

Au adus oamenilor sarbatoare in casa si in suflet! Svetlana Sainsus si Gabriel Nebunu au dat inca o data dovada ca au un suflet mare: „Mergem acasa si plangem impreuna cu Gabriel, pentru ca viata este foarte nedreapta” - FOTO/VIDEO

„Noi cu buna seama avem calitati comune si asemanari. Nu stiu daca ne-am invatam una pe alta ceva, noi ne-am completat una pe alta mereu. Noi mereu ne sustinem, ne incurajam. Probabil aceasta este cea mai buna reteta a prieteniei”, mentioneaza Doina Arsene. 

Pentru Sarbatorile de Paste, Ana si Doina au urat publicului: „Sa dea Dumnezeu sa vina sarbatorile cu pace, liniste si cu cei dragi aproape. Sa dea Dumnezeu sa aveti tot ce e mai bun”, a spus Ana. „Mie imi ramane sa mai spun ca intr-adevar nu doar de Paste, dar intotdeauna, crestinul trebuie sa aiba grija sa fie mai bun, mai intelegator”. 

Articole din aceeasi categorie