02.06.2021
Sotul Dianei Ballerini gateste risotto cu vin rosu. „Sclavul vietii mele. O sa ma simt rau in fiecare seara” - VIDEO

Chiar daca nu gateste foarte des, Diana se pricepe sa faca bucate delicioase. Uneori insa, sotul ei, e cel care o rasfata cu delicii. De aceasta data, el a gatit risotto cu vin rosu - mancare traditionala italiana. 

Pentru ca Diana nu s-a simtit foarte bine ieri seara, sotul ei a decis sa o alinte cu o cina delicioasa. A gatit totul cu atata pasiune, iar Diana l-a filmat si a postat pe pagina sa de Instagram procesul de pregatire. „Sclavul vietii mele”, spune ea. 

Femeia de afaceri este mandra de un asemena sot, ba mai mult de atat, a spus ca foarte multe femei il vor dori, vazand cat de bine se pricepe la bucatarie. Dupa ce a gustat risotto, Diana a mai cerut pentru ca i-a placut extrem de mult. „O sa ma simt rau in fiecare seara”, spune ea intr-un instastory. 

Diana Ballerini este casatorita cu arhitectul italian Marco Ballerini si creste impreuna cu el doi copii, pe fetita lor Iris si pe baiatul din prima casnicie a ei, Gabriel.

Femeia de afaceri reuseste sa imbine armonios rolurile de mama, sotie si femeie de afaceri, iar pe langa acestea, este si o gospodina adevarata. Se pare ca este fericita si se bucura de o comunitate mare, de 40 de mii de urmaritori, pe Instagram, acolo unde posteaza poze frumoase si momente deosebite din viata ei.

Citeste si :  Ce mananca oamenii veseli? Alimente care stimuleaza buna dispozitie

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie