30.05.2022
Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

Pe 29 mai, interpreta si prezentatoarea Dianna Rotaru a implinit varsta de 39 de ani. Vedeta a impartasit pe pagina sa de Instagram imagini video si fotografii de la ziua sa de nastere, iar in schimb a primit sute de comentarii frumoase din partea urmaritorilor sai. 

Chiar daca a fost omagiata, Dianna a ales sa isi sarbatoreasca ziua sa de nastere muncind si cantand pentru publicul sau drag. 

„Catusa-i pusa, gata!”. In acest weekend, o cunoscuta interpreta de la noi a devenit sotie. Vezi despre cine este vorba, dar si momentele unice de la cununia religioasa - FOTO/VIDEO

La evenimentul la care a participat, artista a optat pentru o tinuta traditionala. Interpreta a imbracat o ie nationala, cu elemente rosii si verzi si o pereche de blugi de culoare verde, care s-au potrivit ideal cu camasa sa, dar si cu dress code-ul intregului eveniment. Tinuta sa a fost asortata cu o geanta de culoarea galbena si o pereche de botine bej, cu talpa oranj. 

Ciresica de pe tort a fost imaginea pe care Dianna a postat-o pe pagina sa de Instagram, unde ea apare langa domnitorul Republicii Moldova, Stefan cel Mare.

Megan Fox de Romania, Gabriela Nastas - supusa unei interventii chirurgicale: „Am descoperit o problema la nivelul sanilor. Doua chisturi care erau periculoase si habar nu aveam de existenta lor” - VIDEO

„De ziua mea Stefan cel Mare mi-a adus linistea si pacea, dragostea si prosperitatea! La multi ani mie, multumesc doamne ca sunt bine”, a scris vedeta. 

La eveniment, artista a primit si o surpriza dulce, o prajitura cu lumarari in forma de cifra 20, caci nu conteaza cati ani ai in exterior, ci conteaza de cati ani te simti in interior. 

Natalia Barbu - mai fericita ca niciodata! Interpreta a postat imagini rare cu fiica sa, care s-a scaldat pentru prima data intr-o piscina - FOTO

Dupa culise, in timpul concertului, Dianna Rotaru a fost felicitata de colegii sai. Nelly Ciobanu si formatia Akord i-au cantat un „La multi ani” frumos si armonios. 

Si urmaritorii sai i-au lasat comentarii frumoase si urari de bine pe pagina sa. „La multi ani, Diana”, „La multi ani! Femeie foc”, „Felicitari!! Fii mereu fericita ,iubita si cu multe realizari frumoase!!”, „La multi ani frumosi!”, „La multi ani sanatosi!”. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie