07.06.2021
Si-a inceput saptamana cu o schimbare de look destul de indrazneata. Cum arata bloggerita Valeria Turcan cu noua tunsoare - VIDEO

Valeria Turcan - autoarea blogului Valerie's Food si-a inceput saptamana cu o schimbare frumoasa. Aceasta si-a scurtat podoaba capilara. Tanara mamica spune ca demult si-a dorit acest lucru, insa nu putea sa se decida. 

Ea a publicat pe pagina sa de Instagram video in care a surprins momentul schimbarii, iar dupa s-a filmat cu noua tunsoare. „Sunt foarte fericita, imi place tare mult. E perfect pentru vara”, spune ea intr-un instastory. 

Bloggerita este foarte activa pe retelele de socializare, arata ce mananca si modul de preparare a alimentelor pentru a incuraja toti tinerii, in special, mamicile sa aiba un stil de viata sanatos. Cu totii avem nevoie de vitamine si minerale pentru fuctionarea corecta a organismului, iar Valeria incearca sa profite de nutrientii necesari din legume, fructe, boboase si lactate. 

Citeste si :  Vladimir Zelenski s-a intalnit la un gratar cu jurnalistii. Vezi cat de bine ii reuseste Presedintelui sa pregateasca carnea. „Este frumos ca astfel de intalniri au devenit o traditie buna” - FOTO

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie