01.04.2021
Se pricep nu doar la gatit, dar si la dansat! Juratii de la Chefi la Cutite fac senzatie pe TikTok! „Scarlatescu e fenomenal” - VIDEO

Renumitii bucatari: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu fac show in bucatarie si sunt foarte talentati in ale gatitului. Cei trei sunt jurati exigenti la un show culinar din Romania, insa, stiu si sa se distreze uneori.

Pe langa faptul ca gatesc cu atata maiestrie si daruinta, chefii stiu si sa se distreze foarte bine alturi de tinara generatie. Recent, au aparut pe TikTok cateva filmulete in care juratii sunt surprinsi cum danseaza energic pe ritmurile muzicii moderne. Aceste videoclipuri au fost publicate de o renumita vloggerita din Romania, Cristina Stefania. 

 

 

 

Internautii au ramas incantati si surprinsi de miscarile bucatarilor si au lasat multe comentarii frumoase: „Scarlatescu e fenomenal”, Adorabili, sunteti foarte tari!”, „Domnul Bontea, chiar va pricepeti la toate!”, „Florin esti cel mai bun dansator”, „Ce draguti sunteti”. 

Tie cum ti se par dansurile renumitilor bucatari?

Citeste si :  Actrita Ana-Sia Caraus - buna de maritat! Vezi ce placinte apetisante a pregatit aceasta, dar si ce nota a primit de la bucatarul Petru Chicu 

Sursa foto/video: Instagram.com; TikTok

Articole din aceeasi categorie