26.04.2021
Sanda Diviricean si-a gasit desertul preferat, tocmai in Bali! „Cand vin acasa o sa am o geanta enorma, plina de cutii galbene”

Pentru ca se afla de cateva luni in Bali, Sanada Diviricean a reusit sa guste din toate deliciile acestui popor. Fructele exotice nu au lipsit nici intr-o zi din meniul ei, iar deserturile deosebite la fel au fost savurate de catre psiholog.

Recent, ea a publicat o poza pe pagina sa de Instagram cu desertul preferat, pe care l-a gustat in Bali. „Cand vin acasa o sa am o geanta enorma, plina de cutii galbene”, scrie ea intr-un instasory. Sanda a ramas foarte incantata si surprinsa de gustul acestui desert, pe care l-a mancat chiar in aeroport. „Mai bun banana cake n-am mancat in viata mea”, scrie psihologul. Acest deliciu se gaseste in toate localurile din acea regiune, pentru ca este o prajitura traditionala balineza.

Sanda Diviricean incearca de toate si nu ezita sa arate internautilor cum este viata pe acea insula. Recent, ea a filmat cum se pregateste un smoothie bowl intr-un local de acolo. Este cu adevarat deosebit si frumos tot ce se vede in video.

Cu ceva timp in urma, ea a postat pe retelele de socializare o poza in care se observa cat de bine arata prima ei masa a zilei. Un mic dejun sanatos si colorat.

Sanda Diviricean este coordonatoarea proiectului de dezvoltare personala si psihologie „Renasterea Femeii” si cofondatoarea unui brand de haine pentru doamne si domnisoare.

Citeste si :  Micul dejun in Dubai! Cum arata prima masa a zilei in orasul viitorului 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie