31.05.2021
Sanda Diviricean a gatit in Bali sarmale si renumitul tort Napoleon. „Am facut o masa combinata cu mancare moldoveneasca si balineza” - VIDEO

Deja s-a obisnuit cu localnicii si cu toate traditiile balineze, pentru ca se afla acolo de cateva luni. Sanda Diviricean a surprins locuitorii din Bali cu bucate moldovenesti. Aceasta a gatit sarmale si renumitul tort Napoleon.

In filmuletele postate de catre ea pe retelele de socializare, se observa ca stie sa gateasca bucatele traditionale moldovenesti. Cei de acolo au ramas surprinsi de aceste delicii, insa de pe masa nu a lispit mancarea balineza. „Am facut o masa combinata cu mancare moldoveneasca si balineza”, a scris Sanda pe pagina sa de Instagram. 

Ea s-a fotografiat cu noii sai prieteni de acolo si de mai multe ori a mentionat ca sunt niste oameni minunati. „Asa relatie s-a creat intre noi, desi nici ea nu stie nimic engleza”, scrie Sanda intr-un instastory. 

Inca din luna decembrie, Sanda Diviricean impreuna cu sotul ei se afla in Bali. Se odihnesc si admira cele mai exotice si frumoase locuri de pe malul Oceanului Indian. Ea este activa pe retelele de socializare si posteaza poze extraordinare, dar si ce mananca pe acea insula.

 

Citeste si :  3 destinatii turistice pentru gurmanzi. Iata ce bucate merita sa incerci 

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie