02.06.2021
Renumitul bucatar CZN Burak, i-a pregatit o surpriza culinara bloggerului rus Gusein Gasanov. Vezi reactia acestuia - VIDEO

CZN Burak - bucatarul care curata, toaca, taie, frige si prajeste uitandu-se fix in camera, fara sa-si intoarca o secunda privirea spre mancare, a devenit cel mai popular chef in anul 2020. Acesta pregateste bucate in cele mai populare restaurante, iar recent i-a facut o surpriza culinara celui mai popular blogger rus, Gusein Gasanov.

In video postat pe retelele de socializare de catre Gusein, se vede ca acest gest l-a facut fericit si a ramas multumit de imensa placinta turceasca, unde scria numele lui. Aratau apetisant si micutele sarmale, pe care la fel Burak le-a gatit pentru Gasanov. „Multumesc, frate”, a scris bloggerul la postarea sa de pe Instagram. Videoclipul a strans aproape 12 milioane de vizualizari si peste 15 mii de comentarii.

Gusein Gasanov este unul dintre cei mai renumiti bloggeri din Rusia. Acesta este urmarit de 17 milioane de oameni care ii admira viata luxoasa pe care Gusein o arata in fiecare zi. Acesta este foarte cunoscut si pentru concursurile pe care le organizeaza foarte des pe pagina sa de Instagram. 

Citeste si :  A gustat pentru prima data creveti intr-un restaurant din Turcia. Bloggerita Daniela Costetchi povesteste de ce ii place sa manance in localurile de acolo si ce lipseste in cele din Moldova - VIDEO

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie