15.03.2021
Quinotto (risotto de quinoa) dupa reteta interpretei Nicoleta Nuca. „Are in jur de 360 calorii si este suuuper-delicios”

Interpreta Nicoleta Nuca dintotdeauna a aratat bine, asta pentru ca are mare grija de silueta sa. Se alimenteaza corect, face sport, iar toate aceste obiceiuri sanatoase s-au reliefat extrem de frumos pe trupul ei.

Frumoasa basarabeanca are o alimentatie corecta, din produse sanatoase si nu cedeaza tentatiilor. Recent, Nicoleta a postat pe pagina sa de instagram cum pregateste guinotto (risotto de quinoa). Ea a publicat un video in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci pentru a gati aceasta mancare cu putine calorii. „Are in jur de 360 calorii si este suuuper-delicios”, scrie ea.

Ingrediente:

- 150 g quinoa prefiarta;
- 85 g ciuperci;
- 40 g vegan Blue cheese;
- 1/2 ceapa rosie;
- 3 catei de usturoi;
- 1 lingura ulei de masline;
- condimente dupa gust.
Ordinea ingredientelor este exact ca in video. Dupa ce adaugati quinoa si blue cheese, turnati si putina apa ca sa nu se lipeasca si sa devina mai cremos.

Artista mananca de toate, dar are grija la cantitate si din ce alimente e pregatita mancare. Ba mai mult de atat, tanara a publicat pe retelele de socializare o poza in care savureaza pizza. „Pizza poate fi sanatoasa! Daca blatul este low carb, low calorie si bogat in proteine, cu toppingurile alese corect, poti sa te bucuri de pizza si, totodata, sa nu-ti faci griji de silueta”,  a scris cantareata pe Instagram. 

Nicoleta Nuca este o artista de 27 de ani, nascuta in orasul Chisinau. Aceasta s-a remarcat datorita pieselor:  „Nu sunt”, „Tot mai rar” si „Tacerea”, lansate peste Prut.

Citeste si :  Nata Albot experimenteaza! Ce a gatit jurnalista impreuna cu fiica ei? „Eu si Eva suntem experimentatoarele casei”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie