30.04.2021
Pregatirile merg in toi! In familia Olesei Svecla toata lumea are treaba, bunelul afuma carnea, micuta Casandra a vopsit ouale - VIDEO

Forfota in toate gospodariile din tara! Miros de carne, oua, copturi si tot felul de bucate persista si in curtea Olesei Svecla, acolo unde toata lumea e pusa pe treaba.

Bunelul afuma carnea, micuta Casandra a vopsit ouale, iar Olesea filmeaza tot ce se intampla in curtea din satul natal, Soldanesti. „Astazi a sa fac multe story, pentru ca este si multa treaba. Suntem inainte de sarbatori si astazi vopsim ouale, pastram traditia”, spune ea intr-un instastory.

E pacat ca uneori nu putem simti aroma bucatelor prin video. Tatal Olesei afuma carnea, care arata foarte bine, iar toate aceste delicii vor fi prezente pe masa de Paste.

 Fericirea se citeste si in ochii micutei Casandra, pentru ca a vopsit ouale. O poza dragalasa a postat Anatol Durbala pe pagina sa de Instagram.

Citeste si :  Vrei sa gatesti o pasca dupa reteta bunicii? Parascovia Zubatii te invata cum sa o pregatesti simplu si gustos: "De Paste trebuie sa facem noi pasca, nu sa o cumparam” - VIDEO 

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie