27.04.2021
Ploua afara si vrei sa bei ceva delicios? Vezi top 5 localuri din Chisinau unde poti savura cea mai buna cafea

Se spune ca oamenii fericiti, citesc si beau cafea. In zilele ploioase este o placere extraordinara sa te rasfeti cu aceasta bautura. Reaxeaza-te si bucura-te din plin de primavara, savurand o cafea buna intr-un local din capitala. Vezi mai jos unde se prepara cel mai bine aceasta licoare. 

1. Naringi - este o retea deja destul de populara la noi. In acest anotimp, culorile pastelate ale localului isi indeplinesc rolul de minune, iar cafeaua cu deserturile sunt mai gustoase in asa atmosfera.

2. Tucano Coffee - e una dintre cele mai renumite si apreciate cafenele din Moldova. O retea destul de „batrana”, dar la fel de populara. Te vei simti confortabil si vei putea citi o carte in liniste. Varietatea de cafea te uimeste, exact ca si localurile raspandite prin Chisinau. Desi ei mentin aceeasi idee de design, totusi, fiecare loc are ceva specific, al lui. Aici tot poti gasi cateva deserturi unice si extrem de gustoase.

3. Creme de la creme - restaurantul care se afla exact in inima Chisinaului. Ei se definesc drept cel mai european local din Moldova. Pe langa cafea, poti manca ceva delicios, iar personalul amabil te va ajuta sa alegi o pozitie din meniul divers si te va deservi cu placere. Deserturile, sunt si ele variate, daca ai posibilitatea, trebuie sa le incerci pe toate!

4. FOLK’s Croissants - la sigur o cafea buna trebuie servita cu un croissant delicios, iar aici e locul potrivit. Folk’s iti ofera alegerea dintre umpluturi sarate si dulci. Astfel, fiecare gourmand isi va gasi sufletul pereche in forma unui croissant.  Serile aici sunt dintr-o alta realitate, linistite, fara graba si extrem de placute.

5. Pasio Coffee - o cafenea recent deschisa in Chisinau, dar destul de vizitata de tineri. Pentru a savura mai multe feluri de cafea, aceast local este perfect. Are si o amplasare comoda, fiind localizat in centrul capitalei.

Tu unde obisnuiesti sa bei cafea?

Citeste si :  Ceai, cafea sau ceva dulce? Cum se rasfata vedetele din Moldova cand afara ploua 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie