10.05.2022
Platoul gusturilor s-a transformat intr-unul cu specific italian! Prezentatorii si invitatii Iuliana Chirosca si Viorel Buliga au defilat cu gratie si atitudine cu palarii pe cap, iar momentul culminant a fost prestatia lui Anatolie - FOTO/VIDEO

Muzica, moda si mancare, toate s-au imbinat perfect in bucataria de la Gusturile se Discuta. Invitatii emisiunii Iuliana Chirosca si Viorel Buliga au aratat cat sunt de buni la pregatirea bucatelor, iar ce retete au ales si ce au pregatit vedeti mai jos. 

Interpretul Viorel Buliga, alaturi de bandul sau au incins atmosfera in platoul Gusturilor. Totodata, nici creatoarea de palarii Iuliana Chirosca nu a venit cu mana goala si a adus mai multe palarii. 

Astfel, atat invitatii, cat si prezentatorii au defilat cu palarii.

Irina Rimes a dezvaluit care a fost prima ei meserie, inainte de a ajunge printre cei mai apreciati artisti din Romania: „Nu mai pot sa schimb nimic”

Viorel Buliga a gatit pasta carbonara, iar Iuliana o salata. 

Invitatii nu au fost scutiti nici de intrebari despre viata amoroasa, Anatol intreband-o pe Iuliana: „Da la tine unde este iubrea acum?”, iar creatoarea de palarii a raspuns subtil: „Eu o manifest prin atentie.” 

Sesiunile foto in lanurile de rapita sau de grau verde sunt la mare cautare in aceasta perioada! Vezi locurile pitoresti din Moldova in care poti obtine poze extraordinare si amintiri frumoase - FOTO/VIDEO

La final, invitatii au primit note din partea lui Petru Chicu, iar ambele retete pregatite au fost evaluare de catre bucatar cu un 9.

Articole din aceeasi categorie