04.06.2021
Parintii il impuneau sa faca medicina, iar el a ales arta vinului. Afla povestea celui mai tanar somelier din Moldova. „Atunci, alegerea mea i-a facut foarte dezamagiti” - VIDEO

Sa te pricepi la vinuri este cea mai buna dovada de bun gust si rafinament. Convins de acest lucru este si Daniel Frumusachi – cel mai tanar somelier de la noi. Iar ieri, de Ziua Internationala a Somelierului i-am aflat povestea.

Absolvent de gimnaziu cu o medie de 9.55, Daniel Frumusachi avea toata lumea la picioare. Tanarul insa, a ales arta vinului. „Nu cunosteam nimic din acest domeniu, doar stiam o verisoara care este in Franta, merge prin localuri, gusta vinuri si primeste pentru asta foarte multi bani. De mic copil, cand iti intra in creier ca trebuie sa devii asta, treptat devii mai matur si automat vrei asta. Hai sa incerc, sa nu fac un lucru banal sa merg la medicina, parintii ma impuneau sa aleg un colegiu mai prestigios, sa fiu medic vroiau foarte mult. Pana la urma s-au ales cu un somelier in familie. Tata se bucura acum cand ii fac vinul, dar atunci, alegerea mea i-a facut foarte dezamagiti”, povesteste Daniel intr-un interviu „O Seara Perfecta”.  

Chiar daca avea doar 18 ani si multi nu credeau in alegerea sa, Daniel stia foarte bine ce-si doreste. Iar intr-un tarziu, munca si perseverenta si-au spus cuvantul. Tanarul somelier si-a dorit sa devina cunoscut nu doar acasa, iar Guiness Book i-a oferit aceasta ocazie. Cu toate acestea, calea catre succes nu a fost deloc usoara. 

Afla mai multe detalii in video de mai jos.

 

Citeste si :  Nicolas Cage consuma doar carnea animalelor care se imperecheaza in mod demn. Ce alte pretentii au starurile
Articole din aceeasi categorie