08.04.2021
O cina vegana pregatita de Nicoleta Nuca! Ce mananca interpreta inainte de culcare

De pe retelele de socializare se observa ca Nicoletei Nuca ii place sa faca mult sport si sa se alimenteze corect. Interpreta consuma doar alimente sanatoase, cu putine calorii si de multe ori, exclude grasimile animale.

La inceputul primaverii, Nicoleta a postat pe pagina sa de Instagram cum pregateste guinotto (risotto de quinoa). Ea a publicat si un video in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci pentru a gati aceasta mancare cu putine calorii. 

Recent, artista a aratat internautilor ce mananca inainte de culcare. „O cina complet vegana! Tofu crocant de ardei cu lamaie, usturoi verde si fasole galbena”, scrie ea intr-un instastory. 

Cantareata mananca de toate, dar are grija la cantitate si din ce alimente e pregatita mancare. Tot pe pagina sa de Instagram, Nicoleta a postat si ce consuma la micul dejun - terci cu fructe. O gustare benefica organismului, care ofera energie pentru intreaga zi. 

Nicoleta Nuca este o artista de 27 de ani, nascuta in orasul Chisinau. Aceasta s-a remarcat datorita pieselor:  „Nu sunt”, „Tot mai rar” si „Tacerea”, lansate peste Prut.

Citeste si :  O noua inventie a celui mai renumit restaurant fast food! Panouri publicitare 3D cu aroma de cafea - VIDEO

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie