02.04.2021
O cina in stil caucazian a la Felicia Sirbu! Bucataria care castiga din ce in ce mai multa popularitate in toata lumea

Frumusetea nu este singurul lucru pe care il putem admira la Felicia Sirbu. E o mama grijulie, o actrita buna, un design vestimentar priceput si de curand a demonstrat internautilor ca se pricepe si la gatit.

Recent, a postat pe pagina sa de Instagram un filmulet in care pregateste cina - pui in stil caucazian. Totul arata foarte bine si se pare ca acest preparat este preferat in familia prezentatoarei. 

Bucataria Caucazului este o varietate de feluri de mancare ale popoarelor din Caucaz, care se remarca prin gust ridicat si calitati nutritionale. Bucatele sunt adesea completate cu sosuri de smantana si, in special, preparate din carne gatita - cu sos de usturoi (saramura), care este preparat pe ayran sau bulion. 

Felicia Sirbu face actorie din clasa a II-a, iar primul job in industrie l-a avut inainte de a implini varsta de 15 ani. Tanara este o persoana foarte cunoscuta in Republica Moldova. Felicia nu este doar actrita si prezentatoare TV, ci si un designer vestimentar foarte apreciat.

Citeste si :  Actrita Ana-Sia Caraus - buna de maritat! Vezi ce placinte apetisante a pregatit aceasta, dar si ce nota a primit de la bucatarul Petru Chicu 

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie