24.02.2021
Nu o sa-ti vina sa crezi care e mancarea preferata a jurnalistei Andreea Esca! „Uite-asa as vrea sa mor”

O vede toata Romania, aproape in fecare seara, pe micile ecrane, insa putini stiu preferintele culinare ale prezentatoarei PRO TV Romania, Andreea Esca. Este o adevarata gurmanda care adora bucatele traditionale romanesti si chiar daca gateste mai rar, o face cu multa placere. 

Recent, stirita a publicat pe pagina sa de Instagram mancarea copilariei - cartofi prajiti cu ou. Cine nu iubeste aceasta combinatie delicioasa? „Uite-asa as vrea sa mor”, a scris Andreea la postarea sa. Jurnalista arata foarte bine la cei 48 de ani si nimic nu o impiedica sa manance la cina orice pofteste.

Internautii au inundat postarea cu multe comentarii si cuvinte de lauga pentru stirista PRO TV. „Eu mor de dragul tau si de felul tau placut de a fi. Sa ai pofta”, „Mancarea copilariei, delicios”, „Rasfat total, esti o gospodina adevarata”.

Pe 1 decembrie 2020, Esca a publicat pe retelele de socializare un preparat traditonal romanesc si de post - fasole batuta. La sigur toata lumea ii cunoaste gustul acestei mancari. Andreea la numit tort, iar prin descrierea postarii se intelege ca jurnalista adora acest preparat. Vezi aici cat de bine arata fasolele!

 

Citeste si :  Blonda cu cei mai bombati sani - vegana de 30 de ani! Ea crede ca o dieta vegana este una dintre cheile unei vieti sexuale sanatoase

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie