04.06.2021
Nicolas Cage consuma doar carnea animalelor care se imperecheaza in mod demn. Ce alte pretentii au starurile

Alimentatia e cruciala in viata celebritatilor care tin la stilul lor de viata sanatos si la propriile... pofte. Atunci cand ai averi considerabile si o echipa intreaga de nutritionisti, chefi si instructori personali la dispozitie, este simplu sa-si faci toate poftele si sa pretinzi preparare ciudate la orice ora din zi sau noapte.

Ei bine, starurile de la Hollywood au si ele ciudateniilor lor alimentare. Cel putin unele dintre ele, care nu se tem sa experimenteze si sa se increada in gusturilor lor aparte. Ce sunt in stare unele vedete sa-si puna pe masa?

Nicolas Cage este un actor stralucitor, dar si un individ excentric, care-si traieste viata dupa propriile reguli. Una dintre ele este sa consume numai carnea animalelor care se inmultesc intr-un mod demn.

Katy Perry a recunoscut ca mananca doar nuggets de pui sub forma de cizma. Cantareata a declarat ca adora sa consume asemenea preparat fast food, dar numai daca vine sub aceasta forma, altfel nu se atinge de ele.

Jennifer Lawrence este cunoscuta ca fiind o actrita plina de umor, insa nu glumeste deloc cand spune ca mananca adesea sandvisuri facute din felii de pizza. „Iei o felie de pizza, pui chili pe ea, din acela cu taitei, nu altfel, dupa care iei alta felie de pizza, o pui deasupra si mananci totul ca pe un sandvis”, a explicat frumoasa blondina.

Citeste si :  Bunica interpretului Pasha Parfeni a gustat stridii pentru prima data! Vezi ce reactie a avut. „87 ani - o varsta la fel de buna pentru ceva nou” - VIDEO
Articole din aceeasi categorie