06.04.2021
Nata Albot vine cu o noua sugestie pentru o cina mai neobisnuita! „Cu oleaca de jinica moldoveneasca..” - VIDEO

Din nou surprinsa la bucatarie! Nata Albot prefera sa experimenteze si sa gateasca diferite delicii pentru numeroasa ei familie. Recent, ea a pregatit spaghetti squash - o gustare sanatoasa si apetisanta.

Spaghete squash este un adevarat substitut pentru paste. Usor de gatit si fara gluten, fara carbohidrati, cu putine calorii si plin de nutrienti sanatosi pentru dieta ta. Odata gatite, aceste spaghete din dovleac, au aproape aceeasi textura, aroma si culoarea ca si cele obisnuite. Dovlecii sunt disponibili intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori, inclusiv fildes, galben si portocaliu, portocaliul avand cea mai mare cantitate de caroten.

Se pare ca aceasta mancare este preferata in familia Natei. „Fix ca niste paste, pe care mai departe poti sa le condimentezi cu ce vrei tu, de exemplu: sos de ciuperci si cu oleaca de parmezan si cu oleaca de jinica moldoveneasca”, spune jurnalista intr-un instastory, savurand acest deliciu. 

Nata Albot stabilita cu traiul in Canada este foarte activa pe retelele de socializare. Aceasta povesteste despre cum este sa locuiesti in alta tara, posteaza momente importante din familia ei, dar si diferite retete interesante. 

Tu ai incerca spaghetti squash?

Citeste si :  A pozat cu o banana pentru a face „haz de necaz”! Andrei Bolocan: „Sper sa fiu inteles cat mai incorect”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie