03.05.2021
Mese doldora de bucate traditionale, frumos aranjate si decorate. Cum au sarbatorit vedetele din Moldova Pastele - VIDEO

Ieri, in toata tara a fost sabatoare! In fiecare familie s-au ciocnit oua rosii, s-a degustat din pasca si cozonacul pregatit de gospodine si toata lume s-a bucurat de un pahar de vin alaturi de cei dragi. Vedetele din Moldova nu s-au abtinut sa posteze pe retelele de socializare poze si video cu bucatele de pe masa de sarbatoare. Unii au mers la parinti in sat, altii insa, au preferat sa sarbatoreasca in parc, la iarba verde.

In familia bloggeritei Valeria Turcan ouale au fost vopsite natural, iar de pe masa de sarbatoare nu a lipsit pasca, cozonacul, dar si o clatita germana cu o multime de topinguri apetisante. 

Actorul Emilian Cretu a petrecut frumoasa sarbatoare la Negureni, alaturi de cele mai dragi persoane.  „Pentru mine Pastele, la fel ca si celelalte sarbatori crestine inseamna, fara indoiala- familie, liniste sufleteasca si credinta”, a scris el pe pagina sa de Instagram. Din postarile sale de pe retelele de socializare se vede ca familia actorului, a savurat din bucatele traditionale chiar la iarba verde.

Frumos decoarata, plina cu bucate alese, masa de sarbatoare din familia Rascu a fost admirata de internauti. Olesea Rascu a demonstrat inca odata ca este o gospodina desavarsita.

Pentru unele vedete, Pastele nu a fost o zi in care se poate sa mananci de toate. Tany Vander si-a inceput ziua la fel cum o facea de obicei, cu clatite sanatoase, iar la cina, a mancat doar legume. Totusi, a ciocnit oua rosii impreuna cu sotul si fiul ei. 

Pentru Anatol Durbala si Olesea Svecla, Pastele inseamna familie si bucate traditionale. De pe masa actorilor nu a lipsit mielul rumenit, ouale rosii si pasca cu branza. 

Si interpreta Lia Taburcean a postat un video pe pagina sa de Instagram, in care pregateste carne de miel. „Paste fericit dragii mei”, scrie cantareata.

„Hristos a inviat! Sa fiti binecuvantati cu bogatie sufleteasca, cu iubire si cu speranta. Sarbatorile sa va aduca binemeritata pace si sanatate dumneavoastra si celor dragi”, este mesajul scris de Aura pe pagina sa de Instagram. Artista a postat si o poza cu oua vopsite in diferite culori, si cozonaci frumos decorati.

Familia Cebotari a plecat la parinti, acolo unde s-au delectat cu bucate traditionale moldovenesti.

Tu cum ai sarbatorit ieri?

Citeste si :  Igor Rusu si Stela Botez gatesc impreuna in platoul „Gusturile se Discuta”. Vezi o GALERIE FOTO colorata cu frumosii interpreti

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie