27.04.2021
Martha Stewart are o piele perfecta la 80 de ani! Ce mananca si ce produse cosmetice foloseste prezentatoarea

Martha Stewart este o personalitate cunoscuta pentru emisiunile culinare. La aproape 80 de ani, vedeta si-a construit un renume la nivel mondial, fiind apreciata de milioane de oameni. Insa nu doar gatitul o pasioneaza pe Martha. Desi implineste anul acesta 80 de ani, Martha Stewart nu isi arata varsta. Pielea ei este stralucitoare si aproape lipsita de riduri. Care este secretul ei?

Martha Stewart a recunoscut intr-un interviu pentru presa straina ca rutina ei de beauty presupune in primul rand consumul de sucuri naturale. „Sucul verde este preferatul meu. Cred ca poate fi considerat unul dintre secretele pielii stralucitoare si a parului sanatos. Imi place sa combin diverse legume si fructe. Castraveti, patrunjel, menta, ghimbir, portocale, tulpini de telina, ananas, de toate”, spune ea.

In plus, Martha recunoaste ca nu consuma in exces alcool si nici nu a fumat vreodata.

Cat priveste rutina de beauty, Martha Stewart spune ca nu merge niciodata la culcare fara sa se demachieze. Vedeta foloseste ulei de bebelusi pentru a indeparta machiajul. In fiecare dimineata, Martha se trezeste foarte devreme, in jur de ora 5. Dar nu iese din casa pana nu foloseste o masca de fata, pe care o lasa sa actioneze timp de o ora.

Citeste si :  Cum alegi un vin potrivit pentru miel! La aceasta carne fina se cere o bautura excelenta 
Articole din aceeasi categorie