28.04.2021
Marina Carnat nu sarbatoreste Pastele, dar a pregatit cozonac! „Doar trei oua si mult lapte”

Cei care o urmaresc pe retelele de socializare stiu ca Marina Carnat este o mama grijulie, dar si o gospodina desavarsita. Foarte des posteaza pe pagina sa de Instagram retete delicioase, usor de pregatit si accesibile tuturor.

Recent, ea a pregatit renumitul desert de Paste - cozonac. Chiar daca mama eroina nu sarbatoreste aceasta zi importanta pentru crestinii ortodocsi, totusi a facut cu pasiune aceasta coptura. „Nu imi vine sa cred ca eu l-am facut. Doar trei oua si mult lapte, simplu si destul de usor”, spune ea intr-un instastory. Marina a pulicat si o poza, iar internautii nu s-au abtinut sa-i scrie o multime de masaje de lauda si sa intrebe reteta. 

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat, iar recent a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind insarcinata si avand sapte copii. Chiar daca are o multime de treburi pe capul ei, se pare ca le reuseste pe toate, ba mai mult decat atat, Marina isi alinta familia cu diverse delicii culinare.

Citeste si :  Anii au trecut pe langa el! Ce mananca Vladimir Putin si nu imbatraneste deloc

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie