06.10.2020
Isi face provizii pentru iarna! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a pregatit interpretul Ionel Istrati

Forfota si treaba multa prin gradini si vii - asa e toamna la sat! La fel e si in satul de bastina a interpretului Ionel Istrati. Acesta a lasat traficul si aglomeratia Chisinaului si petrece cateva zile pe meleagurile natale. Interpretul participa activ la treburile de prin jurul casei, savureaza din fructele anotimpului, iar recent a participat la un proces destul de intalnit la sat - nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut artistul.

A crescut si a copilarit in frumoasa localitate de pe malul Nistrului -Tibuleuca. Ionel Istrati stie ce inseamna viata la sat si adora sa revina acasa de cate ori are posibilitatea. Recent, cantaretul a facut rachiu si a surpins toti internautii. El a postat pe retelele de socializare niste secvente din timpul procesului. In gradina, la foc cu lemne, asteptand fiecare picatura, Ionel Istrati s-a aratat entuziasmat de proces si a participat la pregatirea acestei bauturi cu multa incredere. 

Lui Ionel Istrati ii place sa-si impartaseasca experientele, momentele petrecute la sat si abilitatile culinare cu fanii sai.

Citeste si :  Un bun psiholog, dar si o gospodina iscusita! Vezi cum isi indulceste diminetile Sanda Diviricean

Surse foto: Instagram.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie