26.03.2021
Irina Negara are grija de frumusetea ei! „De 7 ani, in fiecare dimineata beau o cana de apa calda, insa niciodata nu m-am gandit ca poate arata si asa...”

Apa calda bauta dimineata pe stomacul gol are o multime de beneficii pentru sanatate, iar Irina Negara stie asta foarte bine. Ea bea in fiecare dimineata aceasta bautura pentru a accelera metabolismul si a creste capacitatea corpului de a arde mai multe calorii pe parcursul zilei.

Acest obicei este practicat de multe persoane si recomandat de toti medicii si nutritionistii. Recent, patisera a gasit o noua modalitate de a savura aceasta bautura inainte de micul dejun - dintr-un pahar cu numele ei. „De 7 ani, in fiecare dimineata beau o cana de apa calda, insa niciodata nu m-am gandit ca poate arata si asa. Parca e mai buna”, scrie ea pe instastory. 

Iata beneficiile consumului de apa calda dimineata:

Impiedica imbatranirea prematura Prezenta toxinelor in organism poate duce la o imbatranire mai rapida, acest lucru marind predispozitia la nenumarate boli. Nutritionistul spune ca apa calda poate ajuta la curatarea corpului de toxine, reparand celulele si crescand elasticitatea pielii.  

Amelioreaza durerile menstruale Un remediu natural puternic pentru ameliorarea crampelor menstruale este apa calda, asigura expertul. Relaxeaza muschii stomacului si ajuta la ameliorarea durerii.  

Ajuta la scaderea in greutate Apa calda accelereaza metabolismul, crescand capaciatea corpului de a arde mai multe calorii pe parcursul zilei. Daca veti incepe ziua consumand un pahar de apa calda pe stomacul gol, veti ajuta corpul sa descompuna tesutul adipos, inhiband pofta de mancare.  

Imbunatateste digestia Apa calda stimuleaza sistemul digestiv si ajuta organismul sa elimine mai repede substantele care nu-i sunt necesare. Pe de alta parte, nutritionistul avertizeaza ca apa rece poate avea efect advers. Aceasta solidifica uleiurile si grasimile din alimente, ingreunand digestia.  

Previne constipatia Constipatia apare atunci cand nu exista miscare intestinala si, adesea, cauza principala este lipsa de apa in organism. Daca incepeti dimineata consumand un pahar de apa calda, inainte de micul dejun, veti imbunatati miscarile intestinale, reducand efectele constipatiei.

Tu bei apa dimineata?

Citeste si :  Merita vazute! Fotografii cu mancarea care iti vor lasa gura apa daca ai peste 30 de ani 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie