06.09.2022
In noul sezon, „Gusturile se Discuta” vine cu un alt format! Afla cine a gatit mai bine in prima editie a emisiunii, Valeria Capra sau Anisoara Loghin - VIDEO

Prima editie a emisiunii „Gusturile se Discuta” din acest sezon a venit cu muzica, voie buna, spumant si tort, nici nu se putea altfel. In zi de 3 septembrie, atunci cand PRO TV a implinit 23 de ani, sa ureze „La multi ani” postului de televiziune au fost Marcel si Cornelia Stefanet alaturi de fiica lor Alexandra, dar si Gabriel Nebunu. Emisiunea a revenit cu un format nou. Vezi despre ce este vorba intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Un nou sezon a inceput cu o mare sarbatoare in bucataria Gusturilor, de unde nu a lipsit tortul si vinul spumant. Sa ureze „La multi ani” postului TV a venit intreaga familie Stefanet. „PRO TV pentru mine este toata activitatea pe care o fac mama si tata. PRO TV invita pe mama si tata la emisiunile cele mai importante.”, a mentionat Alexandra.

Iar Gabriel Nebunu a felicitat PRO TV-ul cu cuvinte alese, dar si cu o melodie in premiera. „Sa aveti telespectatori fideli, sa va dea Dumnezeu rabdare, sa fiti puternici si sa emanati energia asta debordanta pe care o emanati de fiecare data.”, a spus artistul.

Tatiana Nastas a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Afla de ce prezentatoarea PRO TV este speriata in aceasta perioada, dar si de ce ii place sa alapteze: „Am inceput sa vizualizez momentul in care...” - VIDEO

Pus pe glume, Gabi nu a venit cu mana goala. „Eu am venit cu mancarea mea de acasa. Placinte facute de mana mea, invelite asa cum le invelea mamuca in gazeta. Sunt facute cu branza de oi si de vaci.”

Emisiunea a revenit cu aceeasi prezentatori, dar cu un nou format. „Deja invitatii nu sunt pur si simplu invitati, sunt concurenti. Avem battle intre doua persoane, au de facut acelasi fel de mancare. Cine mai bine si mai gustos gateste se califica mai departe.”, a mentionat prezentatorul emisiunii Anatolie Melnic.

Regina Raluca este deja fata mare! Fiica Tatianei Heghea a decis sa-si achite de una singura cumparaturile pentru scoala, dar si sa faca un gest de caritate: „Vreau sa-mi achit rechizitele mele si pe ale unui baietel” - VIDEO

Asa cum a fost sarbatoare in familia PRO TV, primele invitate au fost d-ale casei. Prezentatoarele Anisoara Loghin si Valeria Capra s-au duelat la bucatarie. Prezentatoarele au gatit acelasi fel de mancare, noodlles cu creveti, iar chef Petru Chicu a fost cel care a jurizat farfuriile.

Dupa ce au cantat si au dansat, Petru Chicu a fost pregatit sa anunte castigatoarea duelului culinar. De aceasta data castigatoare a fost Valeria Capra.

Pentru a vedea cine castiga in urmatoarea editie, stati cu ochii pe „Gusturile se Discuta”, in fiecare sambata incepand cu ora 21.00, doar la PRO TV.

A avut o vara colorata si plina de amintiri frumoase! Chiar daca are un grafic super incarcat, Tatiana Heghea a reusit sa le faca pe toate, inclusiv si sa lanseze o noua melodie, in colaborare cu Jucatoru: „Ma uit in urma si inteleg ca totul e posibil” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie