26.04.2021
In familia Rascu, De Florii s-a mancat peste de tot felul! Cat de bine arata buctele pregatite in natura - FOTO

De Florii se mananca peste, aceasta fiind a doua dezlegare din postul Pastelui, dupa cea din ziua Bunei Vestiri. Biserica ortodoxa da dezlegare la peste, pentru ca se spune ca in aceasta zi Iisus ar fi cerut sa manance peste. In popor se spune ca pestele consumat in aceasta zi are puteri tamaduitoare si cine mananca se va lecui de orice boala.

Mai multi oameni cunoscuti din tara noastra au publicat pe retelele de socializare bucatele de pe masa. Printre acestia se numara si familia Rascu. Se pare ca Valeriu si Olesea prefera pestele, pentru ca au avut mai multe feluri. Peste uscat, prajit, la gratar si la cuptor cu legume - toate arata foarte bine. Mai mult de atat, cuplul a petrecut aceasta zi in natura, pentru ca vremea de afara a fost una prielnica.

Vloggerul a publicat mai multe imagini si filmulete pe pagina sa de Instagram, acolo unde a facut pofta si internautilor cu bucatele bine pregatite. 

Olesea la fel a publicat cateva secvente video cu deliciosul peste. Arata tare apetisant!

Valeriu si Olesea Rascu se numara printre cele mai renumite cupluri din tara noastra. Cei doi se completeaza perfect si sunt foarte activi pe internet, acolo unde arata momente interesante si amuzante din viata de familie. 

Citeste si :  Cum arata pranzul unei prezentatoare TV? Andreea Esca: „Viata mea, impinge tava la filmari”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie