05.04.2021
Ii place sa gateasca frumos! Ludmila Adamciuc, mama „copilului soare” isi alinta familia cu delicii - VIDEO

E plina de energie pozitiva, zambitoare si stie sa faca fata tuturor problemelor. Ludmila Adamciuc este mama Beatriciei, o fetita cu Sindromul Down - femeia care crede ca a fi altfel nu inseamna dizabilitate.

Este foarte activa pe pagina sa de Instagram, acolo are si blogul ei „Prietena Mea”, unde scrie despre toleranta, iubire si viata, incercand sa-i inspire si sa-i incurajeze pe oameni sa fie mai buni. Pe langa toate acestea, Ludmila adora sa gateasca si sa-si alinte sotul si fetita cu delicii. In acest weekend, tanara mamica a petrecut timpul la bucatarie si i-a rasfatat pe cei dragi cu smoothie sanatos, clatite delicioase si peste aromat. 

„Ador sa fac mancare frumos”, scrie ea. 

Se pare ca se pricepe la gatit si face mancare gustoasa, pentru ca nu dovedea sa faca clatite, ca erau si mancate deja. „Aici se fac, aici ar trebui sa se adune, insa, aceasta domnisoara are grija sa nu se adune”, spune Ludmila intr-un instastory. 

Bloggerita a dezvaluit reteta internautilor, iar daca iti doresti sa o pregatesti si tu, vezi in video de mai jos ce ingrediente iti trebuiesc.

Citeste si :  A slabit 33 de kilograme, iar acum ajuta si alte persoane sa-si atinga scopul! Tort delicios, sanatos si fara zahar dupa reteta antrenoarei Mihaela Cavcaliuc

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie