29.03.2021
E o gurmanda adevarata! Interpreta Nicoleta Nuca are grija de silueta, mancand sanatos si foarte delicios

Nicoleta Nuca dintotdeauna a aratat foarte bine, asta pentru ca are mare grija la alimentele pe care la consuma si face mult sport, in fiecare zi. Toate aceste obiceiuri sanatoase s-au reliefat extrem de frumos pe trupul ei.

Artista este foarte activa pe retelele de socializare - posteaza poze seducatoare in diferite outfituri, momente interesante de la sala de forta si cum se alimenteaza. Recent, aceasta a publicat o poza cu bucatele de la cina. „Prepelita la cuptor cu cartofi dulci”, scrie ea.  Se pare ca interpreta mananca doar alimente cu putine grasimi si nu exagereaza cu portiile, asta pentru a-si mentie silueta frumoasa. 

Pe langa faptul ca adora sa manance delicios si sanatos, frumoasa basarabeanca prefera si sa gateasca. Ea a aratat internautilor cum face Quinotto (risotto de quinoa) - un deliciu cu putine calorii. 

Artista mananca de toate, dar are grija la cantitate si din ce alimente e pregatita mancare. Ba mai mult de atat, tanara a publicat pe retelele de socializare o poza in care savureaza pizza. „Pizza poate fi sanatoasa! Daca blatul este low carb, low calorie si bogat in proteine, cu toppingurile alese corect, poti sa te bucuri de pizza si, totodata, sa nu-ti faci griji de silueta”,  a scris cantareata pe Instagram. 

Nicoleta Nuca este o artista de 27 de ani, nascuta in orasul Chisinau. Aceasta s-a remarcat datorita pieselor:  „Nu sunt”, „Tot mai rar” si „Tacerea”, lansate peste Prut.

Citeste si :  Irina Negara are grija de frumusetea ei! „De 7 ani, in fiecare dimineata beau o cana de apa calda, insa niciodata nu m-am gandit ca poate arata si asa...”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie