09.06.2021
E mancarea preferata a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Portughezul are o dieta stricta si un stil de viata foarte disciplinat

La cei 36 de ani, Cristiano Ronaldo este intr-o forma de invidiat. Unul dintre secretele lui il reprezinta stilul de viata. Portughezul are o dieta stricta si un mod de viata foarte disciplinat.

Pestele este nelipsit din meniul lui Cristiano Ronaldo, il poate manca si de sase ori pe zi. Tonul, pestele spada si codul la gratar sunt preferatele starului. La fel si carnea de pui, pe care o considera „magica” datorita proteinelor si grasimii sale reduse. 

La micul dejun, Ronaldo mananca, de regula, sunca, branza si iaurt fara grasimi. Intre mese, portughezul consuma toast de avocado. Pentru masa de pranz, Cristiano are doua variante. Fie pui cu salata, fie ton cu masline, oua si rosii. La cina, acesta mananca ori peste spada proaspat, cu salata, ori friptura si calamari. 

Un alt secret al formei fizice de invidiat a lui Ronaldo este ca doarme macar opt ore in fiecare noapte, pentru a rezista la ritmul din fotbalul profesionist. „Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Ma culc devreme si ma trezesc devreme, mai ales inainte de meciuri. Somnul ajuta muschii sa se recupereze, ceea ce e important”, spune vedeta lui Juventus.

Pe langa asta, Cristiano Ronaldo este un fan al exercitiilor fizice. Musculatura sa si faptul ca se recupereaza rapid dupa accidentari stau marturie. Inotul, exercitiile de pilates si crioterapia (terapie care ajuta in cazul durerilor musculare si entorselor) sunt alte modalitati prin care fotbalistul se mentine la cel mai inalt nivel. 

Citeste si :  Actrita Reese Witherspoon demonstreaza cum se face corect margarita cu pepene verde, o bautura ideala pentru vara - VIDEO

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie