23.04.2021
Dieta anti-imbatranire a Reginei Letizia a fost dezvaluita! Vezi meniul ei pentru intreaga zi

Dieta Reginei Letizia este una dintre cele mai sanatoase din lume! La cei 48 de ani ai ei, stie sa duca un mod de viata corect, sa consume doar alimente dietice si sa nu faca exces de mancare. Ea se conduce dupa o dieta creata de medicul dermatolog Nicholas Perricone, care are proprietati anti-imbatranire si multiple beneficii pentru piele.

Este cosiderat cel mai sanatos regim din lume, concentrandu-se mai degraba pe bunastarea pe termen lung decat pe pierderea in greutate. Din fericire, pentru Letizia, dieta tipica mediteraneana, bogata in legume si uleiuri sanatoase, i se potriveste perfect! 

Un mic dejun tipic pentru Letizia ar putea fi un smoothie proaspat amestecat si o omleta de albus de ou si somon afumat. 

Mancarea ei este intotdeauna simpla, hranitoare si mai presus de toate sanatoasa, asa ca salatele, legumele la gratar sunt recomandate. Un pranz al Reginei consta din peste alb la gratar pe un pat de frunze verzi, acoperit cu ulei de masline si suc proaspat de lamaie. Ea bea pana la 3 litri de apa pe zi, adica peste 12 pahare si ceai verde pentru proprietatile sale antioxidante. 

Gustarile sanatoase, cum ar fi alunele, iaurtul simplu, merele verzi, fructele de padure si maslinele, fac parte din dieta.

Ce mancare evita regina Letizia?

Zaharurile rafinate, grasimile saturate, painea, pastele, carnea de vita si branzeturile tari nu fac parte din alimentatia Reginei. 

Letizia Ortiz Rocasolano este considerata una dintre cele mai elegante capete incoronate din monarhiile europene. Inainte de a se casatori cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniola a postului international de stiri CNN. Din tineretea Letiziei n-au lipsit, dupa cum a scris presa internationala, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citeste si :  Mai multe celebritati au dezvaluit cele mai ciudate obiceiuri alimentare pe care le au! Katy Perry prefera pipotele de pui doar in forma de cizma

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie