19.01.2022
Delicii japoneze la Gusturile Se Discuta, alaturi de Irina si Serghei Kovalski: „Vor fi ciki puki, dar nu sushi” - VIDEO

Bucataria japoneza s-a mutat in platoul celui mai savuros show culinar din tara, Gusturile se discuta. Interpretii Irina si Serghei Kovalski au gatit sushi, care s-au transformat in - temaki. Asta pentru ca orezul nu le-a iesit, iar cheful Petru Chicu a gasit solutia rapida. Deliciile au fost mancate cu furculita, dar si cu mana. Toate astea au fost condimentate cu voie buna, glume si cantece.

„Ciki puki? La voi in bucatarie tot este ciki puki?”, intreaba cu zambet Dianna Rotaru. 

„Vor fi ciki puki, dar nu sushi”, a spus Petru Chicu. 

In mijloc de iarna, la Bardar deja se simte mirosul primaverii! Vezi cum arata primele lalele din acest an, alaturi de antreprenorul Gheorghe Tonu: „Totul a inceput dintr-o pasiune” - VIDEO

Interpretii Irina si Serghei Kovalski au facut spectacol duminica, in platoul Gusturile se Discuta. 

Artistii au decis sa gateasca sushi, doar ca planurile le-au fost date peste cap, intrucat Serghei, cel care se ocupa de orez, a cam dat-o in bara.

„Nu, nu. Cu asa orez nu poti face sushi. Doamne Fereste!”, a spus Petru Chicu. 

Cheful Petru Chicu a fost cel care a gasit solutia si a transformat sushi in temaki. Si daca Irina s-a apucat sa le manance cu furculita, Chicu a spus ca le mananca cu mana.

„Dar la voi sushi se mananca cu furculita? Uite cum se mananca corect un tamaki, cu mana”, mentioneaza cheful Petru Chicu. 

Morgenstern a venit in Moldova la ziua de nastere a unui bun prieten! Rapperul s-a relaxat la o sauna de pe malul Nistrului - FOTO/VIDEO

Asta nu e tot, sotii Kovalski au povestit cu umor despre familia lor numeroasa.

„Adica el a venit la tine si ti-a spus ca numaidecat sa faci trei copii si atunci iti va darui o casa?”, a glumit Anatolie Melnic.

Urmariti show-ului “Gusturile se discuta” in fiecare duminica, numai la Pro TV.

Articole din aceeasi categorie