04.05.2021
De Paste, dezgolita frumos, cu pasca in mana! Vezi ce a gatit Anna Lesko de sarbatori - VIDEO

Daca inca nu ai incercat retetele interpretei Anna Lesko, o poti face chiar in perioada sarbatorilor Pascale. Te poti inspira de la ea, pentru a gati o pasca delicioasa cu multa branza sau cozonac cu nuca si visine.

Si pentru a se face observata de toata lumea, cantareata a postat pe pagina sa de Facebook o poza sexy, intr-o rochie lunga, cu pasca in mana. Modul de preparare, pas cu pas il poti vedea in video postat de Anna pe canalul ei de Youtube. Ea iti ofera si cateva sfaturi, care ar putea sa te ajute sa-ti uimesti oaspetii in aceasta saptamana. 

 

Artista a fost laudata de internauti, dar si admirata datorita vestimentatiei.  „Ce poate fi mai frumos, decat o gospodina sexy, eleganta si atragatoare”, „Este o gospodina bună și frumoasa foc”, „Cea mai frumoasa femeie din showbiz și cea mai buna mămică gospodina”, sunt cateva dintre comentariile fanilor pe Facebook.

Cantareata a mai postat si reteta de cozonac cu nuca si visine, iar daca vrei sa incerci acest desert vezi aici reteta. 

Frumoasa moldoveanca a inceput sa cante inca din 2000, de cand a participat la Festivalul Mamaia, iar in 2002 a auzit de ea toata Romania, dupa ce a lansat piesa Ard in flacari. In 2020, vedeta a dat dovada ca nu este doar o cantareata consacrata si o femeie frumoasa, ci si o adevarata gospodina, experienta de la Ferma. Oraseni vs. Sateni fiind una concludenta in acest sens. 

Citeste si :  Rasfat la maximum pentru Felicia Sirbu! „V-ati obisnuit cu dejunurile mele in pat”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie