30.11.2020
Cum se face mujdeiul la Soldanesti? Olesea Svecla si Anatol Durbala iti arata totul pas cu pas

Mancarea traditionala din Republica Moldova este delicioasa si apreciata de toti, insa in fiecare localitate din tara, bucatele se pregatesc diferit. La fel este si mujdeiul - un sos picant de usturoi tocat/frecat cald sau rece folosit in bucataria noastra.

In unele sate din Moldova, acesta se face doar din usturoi si ulei, altii insa pun si alte ingrediente. In localitatea de bastina a Olesei Svecla, Soldanesti, acest sos se face cu miez de nuca si ceapa. Dupa ce Anatol a postat o poza pe retelele de socializare cu mujdei si peste prajit, prietenii virtuali au fost foarte interesati de aceasta mancare. Cei doi au facut un video in care au aratat cum se prepara, pas cu pas si au postat pe Instagram. 

Tu cum faci mujdeiul?

Citeste si :  In timp ce face baie, se delecteaza cu delicatese italiene. Olesea Svecla surprinsa goala de sotul ei, Anatol Durbala 

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie