09.06.2021
Cum arata actrita Rebel Wilson dupa ce a slabit 30 de kilograme. Iata cum se alimenteaza vedeta

Rebel Wilson pana mai ieri era cunoscuta ca „grasuta Hollywood-ului” si era platita sa nu slabeasca niciun gram, dar situatia s-a schimbat radical. Actrita arata foarte diferit dupa ce a slabit aproape 30 de kilograme.  

Schimbarile din viata ei au inceput la debutul lui 2020. Actrita a decis atunci sa faca o modificare radicala in stilul ei de viata. Avand in vedere ca sanatatea ei era pe butuci. „Mi-am pus echipamentul de sport si am inceput sa alerg. Ma hidratez si incerc sa evit zaharul si junk food-ul”, zicea actrita pe atunci. La sfarsitul lui 2020 aceasta a sutinut un video live pe retelele de socializare unde a povestit despre cum a reusit sa slabeasca.

„Ma gandeam la fertilitate si aveam oua de buna calitate in banca, asa ca am spus: «OK, voi face asta, o sa am un stil de viata sanatos », a spus ea. Wilson a explicat ca este mai dificil pentru ea sa slabeasca, datorita sindromului ovarian polichistic (SOP). Dar si geneticii si luptei cu alimentatia emotionala. Actrita a facut o serie de dezvaluiri pe Instagram si a detaliat in ce consta dieta alimentara „Corpul meu raspunde bine la proteine”, a spus ea. Printre altele, Rebel a dezvaluit ca mananca: somon, piept de pui, shake-uri proteice.

De asemenea, isi urmareste aportul zilnic de calorii. „Din punct de vedere nutritional, singurul lucru este ca incerc sa raman sub 1.500 de calorii. Din cauza tipului meu de corp”, a spus ea. „Daca vreau sa slabesc in acea saptamana, trebuie sa raman sub 1.500 in fiecare zi”.  

Jono, antrenorul actritei a dezvaluit in timpul unei emisiuni televizate secretul simplu din centrul sesiunilor sale de antrenament cu Rebel Wilson.

„Trebuie sa te bucuri sa vii la antrenament. Majoritatea oamenilor renunta pentru ca nu le plac tipetele din sala de antrenament. Si au dreptate pentru ca nu despre asta e vorba. Eu si Rebel am ras si ne-am simtit bine la fiecare antrenament”, a spus el.

Un alt secret al reusitei in ceea ce piveste scaderea in greutate a actritelor au fost „cheat days”, in care ne este permis ca la o masa, o data pe saptamana, sa ne facem poftele:

„Sustin echilibrul. Atunci cand oamenii aud cuvantul dieta se opresc si cred ca trebuie sa-si schimbe radical stilul de viata. Nu este vorba despre asta. Este vorba si de a te bucura de micile placeri ale vietii. Poti iesi in oras cu prietenii atata timp cat a doua zi te intorci la drumul stabilit”, a mai declarat antrenorul actritei Rebel Wilson.

Antrenorul a recomandat 45 de minute de exercitii fizice cinci zile pe saptamana, combinate cu o dieta sanatoasa, pentru a obtine pierderea in greutate.

Citeste si :  E mancarea preferata a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Portughezul are o dieta stricta si un stil de viata foarte disciplinat
Articole din aceeasi categorie