30.03.2021
Cine este artista de peste Prut care a slabit cu 30 de kilograme, iar acum arata fenomenal? Afla-i regimul alimentar

Navi este o artista care se simtea sexy cand avea peste 80 de kilograme, dar care a inteles cat de importanta e si sanatatea fizica, nu doar cea psihica. Este cunoscuta pentru melodiile sale si energia buna pe care o transmite, dar si pentru curajul pe care l-a avut, apeland la operatia de micsorare a stomacului si dupa care a adoptat un regim alimentar corect si sanatos. 

„Kilogramele in plus au fost mereu o problema. De cand ma stiu, am fost copilul plinut, ulterior adolescenta anorexica si tanara mereu la dieta”, spune artista intr-un interviu pentru presa straina.  

Dupa ce si-a facut operatie de micsorare a stomacului, cantareata a inceput sa se alimenteze corect. „E ca si cum ai invata sa mananci din nou si seamana cu diversificarea la bebelusi, pentru ca e ca si cum stomacelul tau ar fi proaspat venit pe lume. In primele zile (sau chiar prima saptamana) ai voie doar lichide – apa, ceai, supa clara, apoi vreo saptamana-doua doar piureuri moi, apoi piureuri mai consistente, apoi se trece usor la solide, dupa controlul de o luna. Cateva luni nu am avut voie rosii si citrice, apoi le-am introdus usor-usor. Acidulat nu voi avea niciodata (nici macar apa minerala) si nici extrem de picant. Acum, la aproape 3 ani de la operatie, mananc absolut orice (dar fac alegeri sanatoase si nutritive pentru ca vreau eu) si consum cam 100-130g la o masa”, declara Navi.

Acum, ea urmeaza o dieta personalizata de mentinere creata de un specialist in nutritie si fitness. 

 Mic-dejun: smoothie proteic cu fructe de padure

 Pranz: hummus cu salata de cruditati si wasa

 Gustare: batonas proteic

 Cina: curry de legume

NAVI este o cantareata, compozitoare si textiera din Romania. Este cunoscuta in special pentru piesa si videoclipul „Picture Perfect”, participarea la Eurovision 2011 si pentru activitatea in duo-ul pop-rock Alexandra & Alec.

Citeste si :  Ce a facut-o pe Tina Karol sa renunte la carne si de ce si-ar dori sa primeasca de ziua ei un bol de smantana - VIDEO

Sursa foto: Instagram.com 

Articole din aceeasi categorie