03.12.2020
Celebrul bucatar Aldo Zilli a dezvaluit care este mancare preferata a printului George

Printul George, in varsta de 7 ani, creste si devine un adevarat gurmand! Bucatarul celebru Aldo Zilli, care a lucrat cu printul William la organizatia caritabila pentru tineret Centrepoint, a dezvaluit felul de mancare preferat al fiului cel mare al ducilor de Cambridge. Si, dupa cum sa dovedit, George este un fan al mancarii italiene.

„Astept apelul lui William de a gati paste „Carbonara” pentru fiul sau cel mare, pentru ca acesta este felul lui preferat”, a remarcat el.

Zilli este increzator ca daca George gusta acest fel de mancare, va deveni un mare fan al bucatarului. „Daca George incearca Carbonara mea, el va ramane incantat”, a mai agaugat el.

Kate Middleton a spus ca copiii ei, George in varsta de sapte ani, Charlotte in varsta de cinci ani si Louis in varsta de doi ani, o ajuta uneori in bucatarie si sunt foarte pasionati de paste si branza. Ducesa a recunoscut, de asemenea, ca Charlotte iubeste maslinele, iar Louis iubeste doar sfecla cultivata in propria gradina.

Si, desigur, copiii lui Kate si William sunt foarte iubitori de pizza. Si nu mai putin le place procesul de pregatire. „Impreuna cu George si Charlotte, am facut aluat de pizza. Le-a placut foarte mult, pentru ca isi puteau murdari mainile”,  a povestit Kate.

Citeste si :  Andreea Marin - diva si in bucatarie! „Zana suprizelor” coace paine in cuptorul de acasa

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie