28.05.2021
Cea mai populara trupa din lume va avea un meniu personalizat la McDonald's. Cat costa acesta

Fanii trupei BTS au inca un motiv de bucurie. Se pare ca numele celebrei formatii va fi prezent in curand si in meniurile unui celebru lant de fast-food. Meniul „BTS Meal” include masa preferata a grupului K-pop si anume: 10 bucati de pui McNuggets, cartofi prajiti si o Coca-Cola medie. De asemenea, meniul vine cu sosuri dulci de chili si cajun inspirate din retetele McDonald’s populare in Coreea de Sud.

„Trupa are amintiri grozave cu McDonald’s. Suntem incantati de aceasta colaborare si abia asteptam sa impartasim „BTS Meal” cu lumea intreaga”, a declarat un reprezentant al restaurantului.

Pana acum, celebrul lant fast-food a mai colaborat si cu alte celebritati, printre care Travis Scott si J Balvin, insa colaborarea cu BTS va fi dusa la un alt nivel. BTS vor fi primii artisti care vor avea meniul disponibil la nivel global in aproape 50 de tari. Printre aceste tari se numara SUA, Coreea de Sud, Grecia si Romania. „BTS Meal” va fi diponicila si in restaurantele din Romania, incepand cu data de 11 iunie.

Tu ai incerca?

Citeste si :  Renumitul bucatar, Jamie Oliver, implineste astazi 46 de ani! Vezi ce tort inedit a primit acesta - FOTO

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie