28.09.2020
Ce a motivat-o pe modelul Anastasia Iacub sa renunte la dulciuri si sa se alimenteze corect. „In trecut, mancarea fara carne nu era mancare”

Anastasia Iacub - Miss Moldova 2015, a fost intotdeauna posesoarea unei siluete suple si zvelte. Este considerata una dintre cele mai frumoase moldovence si e foarte cunoscuta pe retelele de socializare. Totusi, modelul nu prea tinea cont de alimentatia sa si isi permitea sa consume de toate. 

Recent, Anastasia a dezvaluit internutilor ca a inceput sa se alimenteze corect, iar asta datorita iubitului ei. A primit de la el o carte unde a citit foarte multe despre alimentele pe care prefera sa le consume. Ea sustine ca a ramas ingrozita dupa ce a aflat cate substante nocive sunt in carnea din magazine, in bauturile carbogazoase, dar si in iaurturi. „Am inteles foarte multe lucruri despre mancare, despre cum este corect sa ne alimentam si ma gandesc ce alimentatie aiurea avem inainte”, spune modelul intr-un instastory.

„Cu ceva timp in urma, mancarea fara carne nu era mancare", spune Anastasia. Acum, ea sustine ca foarte rar consuma doar peste. Daca in trecut nu putea sa reziste fara dulciuri, acum a renuntat definitiv la zahar. Ea a inceput sa consume multe legume, fructe, diferite nuci, iar dimineata incepe cu sport si un mic dejun sanatos. Intr-un alt instastory, Anastasia le-a aratat fanilor ce mananca dimineata. Micul dejun arata foarte bine.

Basarabeanca Anastasia Iacub a devenit celebra in Moldova, dupa ce a obtinut titlul de Miss Moldova in anul 2015. 

Citeste si :  O adevarata gospodina! Cum se pregateste pentru iarna interpreta Doina Arsene 

Surse foto: Instagram.com; Google.com

Articole din aceeasi categorie