30.03.2021
Ce a facut-o pe Tina Karol sa renunte la carne si de ce si-ar dori sa primeasca de ziua ei un bol de smantana - VIDEO

Tina Karol are o silueta ideala, iar o nutritie adecvata este intotdeauna ascunsa in spatele unui corp luxos. Cantareata a declarat pentru presa straina din ce consta regimul ei alimentar si ce activitati are pe parcursul zilei.

Artista se trezeste la 6 dimineata pentru a avea timp sa faca toate treburile si sa dedice timp sanatatii. Rutina ei include neaparat antrenament si alimentatie corecta. Tina nu stie sa gateasca, insa are ajutoare in casa de multi ani care ii pregatesc mancarea preferata.  „Nu stiu sa gatesc, asa ca mananc mancare deja pregatita din timp”, a spus ea pentru presa straina.„Ceea ce am invatat recent este sa condimenteze fructele de padure. Asta e delicios” . Ea adauga putina sare din Himalaya afinelor si spune ca ii place foarte mult aceasta combinatie neobisnuita.

Tina Karol mananca adesea avocado, nuci, seminte, legume, fructe de padure. Intr-un interviu, artista a recunoscut ca a devenit vegetariana. Ea a luat decizia de a refuza hrana de origine animala in ajunul calatoriei sale in Namibia. „Cu o luna inainte de a pleca in Namibia, am devenit vegan. Intr-o zi m-am trezit si am simtit - totul. Si cand am ajuns in Namibia, mi-am dat seama ca sunt unul dintre ei: oamenii, ca si animalele, sunt copii egali ai naturii. Nu mai pot manca carne. Cred ca au disparut unele bariere psihologice sau interdictii, deoarece coronavirusul este o boala care afecteaza foarte mult psihicul si, in general, schimba o persoana. Poate ca, dupa ce mi-am revenit din boala, am simtit niste nevoi noi ", spune ea. 

Cantareata a mai declarat ca adora deserturile, in special smantana dulce. Insa, datorita faptului ca se ingrasa rapid, trebuie sa se limiteze. „Intreaba-ma: ce sa-ti dau de ziua ta? Un castron de smantana ”, a spus ea.

 

Citeste si :  Este mancarea favorita a prezentatoarei Teo Trandafir! Vedeta a dezvaluit reteta - e atat de simpla

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie