26.04.2021
Cantareata Rita Ora are acelasi mic dejun in fiecare zi. „Nu mananc altceva”

Rita Ora a dezvaluit ca in fiecare zi mananca acelasi lucru la micul dejun, ceea ce o ajuta sa mentina o silueta de invidiat.

Pana sa ne gasim dieta sau planul alimentar care sa ni se potriveasca suntem tentati sa tot incercam deferite stiluri alimentare pana il descoperim pe cel care functioneaza organismului nostru. Acelasi lucru s-a intamplat si cu planul alimentar al cantaretei Rita Ora care, a ajuns sa consume aceleasi alimente la micul dejun.

„Mereu mananc albus de ou cu somon in fiecare dimineata fara sa ma abat de la asta. Nu mananc altceva. Pentru o sursa bogata de proteine, daca imi fac omleta, folosesc doar albusul”, a povestit artista intr-un interviu pentru presa straina.

Intrebata in privinta alimentelor pe care le consuma zi cu zi, artista in varsta de 30 de ani a marturisit ca: „nu mananc deloc paine, imi place carnea de pui, legumele si beau foarte multe sucuri si apa”.

Rita Sahatciu Ora este o cantareata, compozitoare si actrita britanica originara din Kosovo. Albumul sau de debut, "Ora", a debutat pe pozitia #1 in Marea Britanie, si contine single-urile number-one "R.I.P." si "How We Do".

Citeste si :  Antrenoarea Mihaela Cavcaliuc, dezamagita si nervoasa: „Cineva foloseste retetele mele la ea in maraton” 
Articole din aceeasi categorie