29.03.2021
Bucatarul care are nevoie de 8 mese pe zi pentru a-si intretine masa musculara. E cel care a gatit pentru patru presedinti americani

Andre Rush are 47 de ani si are un corp de invidiat. Fiecare zi este un antrenament continuu pentru el, bucatarul care a gatit pentru patru presedinti americani in perioada 1997-2018. La cei 47 de ani ai sai, cunoscutul chef american nu renunta la exercitiile sale solicitante de mentinere a masei musculare, cu care a impresionat pe toata lumea cand era in „serviciu activ”.

Fost militar, retras cu gradul de sergent major, Andre Rush a servit patria vreme de 23 de ani. Din 1997 a inceput sa gateasca la Casa Alba, in administratia Clinton. S-a retras in 2018, in mandatul lui Donald Trump, pentru a participa la o emisiune de gatit. Insa, nu si-a abandonat antrenamentul zilnic, care include 2.222 de flotari, in fiecare zi.

Ziua lui incepe la ora 3.00 dimineata cu exercitiul care a socat pe toata lumea. „Ma trezesc, meditez, ma rostogolesc si imi fac cele 2.222 de flotari”, a dezvaluit bucatarul sportiv pentru presa straina. 

Dupa un scurt antrenament mananca ceea ce numai el ar putea numi mic dejun: putina carne de vita, slaba, si 24 de oua fierte. „Gatesc 20 de oua fara galbenus si le mananc pe celelalte 4 intregi”, dezvaluie bucatarul, care sustine ca are nevoie de 8 mese pe zi pentru a intretine masa musculara pe care a acumulat-o dupa ani intregi de tras de fiare.

Bratul sau masoara 70 de centimetri (24 de inchi) in circumferinta si este mai „mare” decat cel pe care-l avea Arnold Schwarzenegger in 1970, cand a castigat prima oara titlul de Mister Olympia. De fapt, Andre Rush are bratul mai are decat l-a avut vreodata Arnold, lucru apreciat chiar de marele campion austriac, actor si fost guvernator al Californiei.

 

Citeste si :  E o gurmanda adevarata! Interpreta Nicoleta Nuca are grija de silueta, mancand sanatos si foarte delicios 
Articole din aceeasi categorie