01.04.2024
Au lasăt glumele deoparte! Cine a gătit mai bine în bucătăria „Gusturile se Discută”, Vlad Sliusarenco sau Marin Madan - VIDEO

Sunt buni la spus glume, dar oare și la gătit? Umoristii Vlad Sliusarenco și Marin Madan, lasă glumele deoparte în dueul culinar la bucataria „Gusturile se discută”. Cât de buni sunt la bucatarie și ce au ales să gătească, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Buni la glume, dar buni și la gătit. Invitați în cea mai recentă ediție a emisiunii „Gusturile se discută” au fost Vlad Sliusarenco și Marin Madan.

Deși au planificat să facă același fel de mâncare... „Am planificat să facem piure din cartofi cu bătute, dar pe ultima sută de metri am vrut să mă deosebesc de adversarul meu și am făcut cartofi întregi cu ceapă prăjită, mie foarte mult îmi place ceapa. Ar fi fost bine și niște mărar, dar nu este. Bugetul emisiunii nu permite mărar”, a spus Vlad Sliusarenco, umorist.

„Piure cu bătute, cea mai bună din lume, așa se numește rețeta. Extraordinar la gust, recomand”, a menționat Marin Madan, umorist.

Emilian Crețu s-a mutat la casă nouă! Cum arată primul etaj al locuinței - VIDEO

De asemenea, întrebat ce gătește acasă pentru copiii lui, Vlad a răspuns: „De obicei, dimineața facem omletă, terci. Pot să fac și supe, pot să fac și hrișcă, orez, totul fac”.

Cât costă să faci o nuntă în 2024? Iulia Sanduța te ajută la capitolul tendințe și recomandări - VIDEO

Totodată, Marin a recunoscut că și el iubește să gătească.

Despre planurile de viitor, băieții au spus: „Noi avem planuri foarte mari și la concerte și la ce material o să iasă din partea noastră. Noi toți pregătim concerte solo”.

Articole din aceeasi categorie