08.04.2022
Asa atmosfera n-ati mai vazut! Valentin Uzun si Petru Moiseev - prestatie live la tobe in timp ce gatesc la Gusturile se Discuta. Petru Chicu: „Eu cred ca noi ne-am abatut de la procesul de preparare” - VIDEO

Indragitul interpret Valentin Uzun impreuna cu cunoscutul tobosar Petru Moiseev vor fi invitatii emisiunii Gusturile se Discuta din aceasta duminica.

Inarmati cu multa dispozitie, umor si pasiune, cei doi invitati au venit la emisiune pentru a demonstra ca nu stiu doar sa cante si sa bata la tobe, dar si sa surprinda cu retete delicioase si apetisante.

Totusi pentru ca se pricep cel mai bine la cantat, Petru si Valentin au surprins prezentatorii cu o melodie improvizata pe farfurii care au lasat-o pe Dianna Rotaru absolut fascinata.

La aceasta etapa, Petru Chicu a zis: „Eu cred ca noi ne-am cam abatut de la procesul de preparare”. 

Totusi pare ca rezultatul a fost unul pe placul tuturor, iar Dianna a zis ca pentru rabdare si dragoste merita sa bea cate un pahar de vin, iar Valentin Uzun i-a promis bucatarului ca il va invata sa cante si sa danseze. 

Cum s-au descurcat invitatii si ce note au primit de la Petru Chicu vezi in aceasta duminica, de la 21:00, doar la PRO TV.

Articole din aceeasi categorie