07.06.2021
Aproximativ 5 milioane de dolari a costat masa pentru un anonim si un celebru milionar. Cine a servit cel mai scump pranz din istorie

Nu, nu e o gluma, acest pranz este considerat cel mai scump din lume si a fost servit de catre cei mai bogati oameni, dintre care investitorul americam Warren Buffett. Acestia au achitat aproape 5 milioane de dolari, o suma destul de frumoasa.

Pentru Warren Buffett si colegul sau acest pranz a fost unul obisnuit, au savurat din plin cele mai rafinate bucate pregatite special de catre bucatarul-sef al restaurantului dotat cu stele Michelin. 

 Acesta si-a castigat celebritatea in lumea financiara internationala dupa ce, utilizand o strategie care are in centru plasamentele in actiunile subevaluate, dar cu potential de crestere din punct de vedere fundamental, a transformat Berkshire Hathaway, un producator falit de textile, intr-o companie cu o valoare de piata de aproape 350 miliarde dolari, cu detineri in domeniul energiei, asigurarilor, retailului si productiei manufacturiere. Investitorii folosesc prilejul pranzului cu Buffett pentru a impartasi, impreuna cu investitorul legendar, idei despre climatul financiar si a afla perspectiva investitionala a unuia dintre cei mai experimentati jucatori in pietele bursiere.

Citeste si :  Top 5 restaurante din capitala unde poti lua masa la terasa, in aer liber

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie