27.04.2021
Anii au trecut pe langa el! Ce mananca Vladimir Putin si nu imbatraneste deloc

Presedintele rus, Vladimir Putin, arata foarte bine la cei 68 de ani ai sai. Liderul rus face sport si are grija la tot ce mananca. Bucatarul personal a lui Putin a vorbit despre felul de mancare preferat al politicianului.

Bucatarul Anatoly Galkin a dezvaluit intr-un interviu pentru presa straina despre felul de mancare preferat al sefului statului. S-a dovedit ca acesta este renumitul bors. Oare acesta este secretul tineretei?

Bucatarul, care lucreaza la Kremlin de peste 30 de ani, a mentionat ca liderul rus comanda deseori acest fel de mancare. Este suficient ca Putin sa scrie cel mai obisnuit mesaj pentru a obtine supa lui preferata. „Vladimir Vladimirovici, presedintele nostru, scrie doar: vreau bors, gateste bors. El mai prefera si miel sau vitel ”, a spus bucatarul intr-o conversatie.

Si Presedintele a declarat intr-un interviu care sunt bucatele pe care le adora, dar si cum are grija sa nu se ingrase. „Mananc, in general, tot ce se da. Sincer, nu prea am timp pentru mancare ... Ador legumele: rosiile, castravetii, salata. Dimineata - terci, branza de vaci, miere. Daca exista o alegere intre carne si peste, voi prefera pestele, din carne imi place mielul. In general, este indiferent la dulciuri, fara a lua in calcul inghetata. Eu beau doar ceai verde ”, spune liderul rus.

Insa, atunci cand se apropie sezonul estival, Presedintele decide sa dea jos cateva kilograme, bea mult ceai verde, chefir si consuma fructe. 

Citeste si :  Sanda Diviricean si-a gasit desertul preferat, tocmai in Bali! „Cand vin acasa o sa am o geanta enorma, plina de cutii galbene”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie