02.03.2021
Adrian Ursu isi alinta familia cu adevarate delicii! Ce bucate a pregatit interpretul? „I-am facut mai intai Irinucai, a trecut cinci minute, am vazut ca e totul normal si mi-am facut si mie”

Chiar daca are o sotie gospodina si priceputa in ale gatitului, Adrian Ursu mai sta si el din cand in cand pe la bucatarie. Interpretul adora mancarea italiana si o pregateste destul de des.

Recent, el a postat pe pagina sa de Instagram un video in timp ce facea paste cu creveti. „De ceva timp, tare mi-i drag sa gatesc uneori”, scrie cantaretul. Acesta a mai spus ca gateste pentru toata familia. „O sa fie tare bun, i-am facut mai intaii Irinucai, a trecut cinci minute, am vazut ca e totul normal si mi-am facut si mie”, declara Adrian, in gluma.

In pofida la toate, mancarea arata foarte bine, iar daca vrei si tu sa incerci aceste paste, vezi mai jos cum le pregateste interpretul.

Artistul este foarte activ pe retelele de socializare si adora sa discute cu prietenii virtuali pe anumite teme. Dese ori obisnuieste sa arate internautilor ce gateste si cat de bine se pricepe la asta. Invitat la emisiunea „Gusturile se Discuta”,alaturi de sotia lui, Irina, a facut carne si un tort delicios, vezi emisiunea aici

Citeste si :  Tort martisor de la fiul Bogdan Voevutki! Diana: „A decis sa-si gateasca singur tortul, ca sa nu ma puna la cheltuiala”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie