08.06.2021
Actrita Reese Witherspoon demonstreaza cum se face corect margarita cu pepene verde, o bautura ideala pentru vara - VIDEO

Varsta nu este un impediment pentru a dansa si a fi activ pe retelele de socializare, cel putin pentru actrita din filmele „Legally blonde”, „Wild” sau „This means war”. 

Recent, Reese Witherspoon, a publicat pe pagina sa de Instagram un video in care apare pregatind o bautura delicioasa si racoritoare pentru vara - margarita cu pepene verde. Aceasta danseaza, zambeste, se distreaza si demonstreaza tuturor cum se face corect acest deliciu. 

Pentru asta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:1,5 tequila, suc de pepene verde sau piure, suc de lime proaspat,  nectar de Agave si 3 frunze de menta.

Modul de preparare il poti vedea in video de mai jos. Reese l-a publicat pe retelele de socializare. La cei 45 de ani ai ei, ea radiaza de fericire si se bucura de clipele minunate din viata ei. 

Laura Jeanne Reese Witherspoon, cunoscuta profesional ca Reese Witherspoon, este o actrita americana de film, laureata in 2006 a Premiului Oscar. In anul 2004 a jucat in filmul Vanity Fair, o ecranizare a romanului Balciul desertaciunilor scris de William Makepeace Thackeray. 

 

Citeste si :  Si-a inceput saptamana cu o schimbare de look destul de indrazneata. Cum arata bloggerita Valeria Turcan cu noua tunsoare - VIDEO

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie